Welkom op mijn website

Ik ben Erika van de Bilt, ervaringsdeskundige en onafhankelijke clientondersteuner op het gebied van wlz, intensieve kindzorg, zvw en onderwijs met zorg.

Mijn deskundigheid heb ik in de praktijk, door ervaring, opgebouwd. 

Ik ben namelijk moeder van 3 kinderen waarvan de oudste ernstig meervoudig beperkt is. Door haar veelvoud van beperkingen en progressieve spierziekte komen wij in aanraking met alle facetten van het sociale domein.

Vanwege de verstandelijke beperking van mijn dochter zijn wij als ouders genoodzaakt alle beslissingen voor en over haar te nemen. Omdat zo goed mogelijk te kunnen doen heb ik mij verdiept in de wetgeving, ben ik acties gaan op- & uitzetten en van het een kwam het ander. 

Regelmatig schuif ik nu aan bij VWS, OCW of de zorgverzekeraars; geef ik gastcolleges, presentaties en workshops en schrijf ik blogs.

Tevens gebruik ik mijn kennis om andere ouders te ondersteunen om de weg door het zorg doolhof te helpen vinden als onafhankelijke clientondersteuner bij Clientondersteuning Plus.

Als secretaris van de Vereniging EMB Nederland hoop ik nog meer te kunnen betekenen voor de hele EMB- groep en hun familie.

Heeft u een vraag (of verzoek) aan mij dan kunt u mij bereiken via erikavandebilt@gmail.com of het contact formulier op deze site.

Als clientondersteuner ben ik bereikbaar via erika@clientondersteuningplus.nl

of 06 13465939

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr